Mit cv

Bare rolig– jeg kan altså mere, men er endnu ikke færdig med siden.

Her kan du læse lidt om, hvad jeg kan, og hvilke erfaringer jeg har.

Nettet

Fantastisk værktøj, sjov legeplads, rummelig, inspirator, mentalt udfordrende – ja, jeg elsker virkelig at boltre mig internettet.

Jeg eksperimenterer med forskellige medier. For øjeblikket har jeg kastet min kærlighed til twitter, men prøver også at finde ud af, hvad Google Wave er.

Undervisningsmodulet “Kommunikation for webmastere” på Journalisthøjskolen har givet mig en god baggrund for at skrive til nettet.

Arbejdsmæssigt har jeg arbejdet med forskellige indgangsvinkler:

 • Indtil for nylig webmaster og webredaktør for Q-Interlines hjemmeside, der består af en blanding af nyheder, formidling af viden om spektroskopi, præsentation af virksomheden og adgang til at downloade brochurer.
 • Etablerede ny hjemmeside på engelsk for en international konsulentafdeling med fokus på at formidle naturvidenskabeligt og fagligt indhold på en let læselig og fængende måde.
 • Oprettede for nogle år siden en CRM-portal på dansk, der skulle kombinere forskellige CRM-systemer. Så sprang IT-boblen, og portalen eksisterer ikke mere.

Bonusinfo

Jeg har arbejdet i mange forskellige CMS og kan HTML til husbehov.

Marketing

Jeg har efterhånden arbejdet med marketing i mange år og har blandt andet erfaring med:

 • Markedsføringsplaner
 • Salgs- og præsentationsmateriale – på tryk og online, fx brochurer, PowerPoints og produktblade
 • Produktnyheder, pressemeddelelser, cases og faglige artikler
 • Direct mail
 • Nyhedsbreve
 • Messer
 • Launch af nye produkter
 • Samarbejde med kunder, leverandører og forhandlere

Journalistiske tekster

Det er fedt at skrive. Det er en god fornemmelse at formidle information på en måde, så læseren får lyst til at læse videre og føler sig godt informeret. Og det er en fornøjelse virkelig at kunne bruge min efteruddannelse “Journalistik for kommunikationsfolk” hver eneste dag. Min første artikel handlede om en ny kølemetode. Artiklen blev også bragt på tysk i det tyske fagblad Fleischwirtschaft, så det var en glad og stolt Lotte.

Sprog

Tysk: Jeg har boet i Tyskland i ti år, hvor jeg har taget min studentereksamen fra Duborg Skolen i Flensborg, og taler flydende tysk. Jeg har desuden en ED i tysk (det vil sige korrespondenteksamen med overbygning for at få tjek på de juridiske termer). Jeg taler og skriver jævnligt tysk.

Engelsk: I stort set hele mit arbejdsliv har engelsk været en del af det daglige arbejde. I perioder har jeg mest brugt det i tale, men især det skrevne sprog har været brugt flittigt til at kommunikere med internationale kontakter og til at skrive fx produktnyheder til fagblade. Flere af de hjemmesider, jeg har været webmaster/webredaktør på har været på engelsk. Jeg er også korrespondent i engelsk.